Opšti uslovi:

YUgologija je portal (internet stranica) koji omogućava svojim pretplatnicima (članovima) pristup gledanju filmova i TV serija (YUgologija sardžaja) streaming tehnologijom preko interneta na odredjenim internet uredjajima (kompjuter, tablet ili smart telefon).

Opšti uslovi korišćenja i uslovi prodaje propisuju uslove i pravila za korišćenje Internet stranice YUgologije od strane krajnjih korisnika.

„Usluga YUgologija“ je usluga koja se pruža sa svrhom gledanja serija i filmova, uključujući sve opcije i funkcionisanje, Internet stranice i korisnički interfejs, kao i celokupan sadržaj i softver povezan sa našom uslugom. Usluga se sastoji od streaming pristupa serijama i filmovima.

Pravo korišćenja portala (internet stranice) je lično pravo krajnjeg korisnika. Korisnik svoje pravo korišćenja ne sme ni na koji način da prenosi na druga fizička ili pravna lica. Korisnik nije ovlašćen da prijavljuje druga fizička ili pravna lica.

YUgologija ne odgovara ukoliko korisnik neovlašćeno i neistinito izvrši prijavu u ime drugog fizičkog ili pravnog lica.

Krajnji korisnik je lično odgovoran za zaštitu poverljivosti lozinki, na mestima gde one postoje.

Pravo i mogućnost korišćenja portala (internet stranice) YUgologija imaju žitelji svih zemalja sveta osim žitelja Srbije, BiH, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije i Makedonije koji imaju mogućnost korišćenja portala ali ne i gledanja sadžaja (filmova i serija).

YUgologija portal (internet stranica) funkcioniše po principu mesečnog repertoara: repertoar filmova i TV serija se menja na mesečnom nivou.

Sadržaj YUgologije je samo za vašu ličnu i nekomercijalnu upotrebu. Tokom svog članstva YUgologija će Vam dati ograničenu, ne-ekskluzivnu, neprenosivo dozvolu za pristup YUgologija servisu i pregledu YUgologija sadržaja.

Ovim se slažete da nećete koristiti YUgologija uslugu u druge svrhe.

YUgologija sadržaj možete koristiti prvenstveno u zemlji u kojoj ste uspostavili svoj račun i to samo na lokacijama na kojima nudimo naše usluge i imaju dozvolu za rad takvog sadržaja.

Sadržaj koji je dostupan za gledanje će se razlikovati prema geografskoj lokaciji i menja će se s vremena na vrijeme.

Kvalitet prikaza YUgologija sadržaja može varirati od uređaja do uređaja, a može uticati različitim faktorima, kao što su vaša lokacija, propusnost veze putem i / ili brzini internetske veze.

Nisu svi sadržaji dostupni u svim formatima, kao što su HD, Ultra HD ili HDR.

Način plaćanja:

Za korištenje portala (internet stranice) YUgologija u morate imati pristup internetu i važeći (prihvaćen) način plaćanja, koji možete po potrebi ažurirati. Podržavamo uplatu kreditnim i debitnim karticama Visa, Mastercard, American Express, Discover, Cartes Bancaires. Plaćanje članstva je na mesečnom nivou. Vaše članstvo se obnavlja mesec za mesec na osnovu ličnog prava i želje korisnika. Da bi ste aktivirali vaše članstvo, dovoljno je da se registrujete na stranici http://www.yugologija.com , popunite obavezna polja i izvršite uplatu. Na naznačenu e-mail adresu ćete primiti potvrdu o uplati. Način plaćanja možete promeniti. Posetite našu web stranicu i kliknete na link "Vaš profil”. Ukoliko uplata nije uspešno rešena, zbog isteka, nedostatka sredstava, ili nekog drugog razloga, možete ažurirati način plaćanja na gore navdenom linku. Za neke načine plaćanja, izdavaoc može naplatiti određenu naknadu, kao što su naknade za inostrane transakcije ili druga davanja koja se odnose na obradu način plaćanja.

Privatnost:

Svi podaci korisnika su dostupni samo zaposlenima u YUgologiji i koriste se samo za neophodne poslovne aktivnosti.

Podaci se ne čine dostupnim trećim stranama niti se prodaju.
Zadržavamo pravo da pratimo Vašu interakciju sa nama i da prikupljamo podatke koji se odnose na Vas i Vaše korišćenje naše usluge, uključujući, ali ne ograničavajući se na Vašu onlajn aktivnost, korespondenciju, uređaje i podatke o softveru (npr. operativni sistem ili internet pretraživač).

Podatke koje prikupimo koristimo isključivo za:
– Interno generisanje izveštaja – korisničko iskustvo nam je važno za unapređivanje naše usluge
– Za prilagođavanje sadržaja – traženje informacije o lokaciji ili postavki konfiguracije kako bi prilagodili dostupnost sadrćaja.

Sadržaji YUgologije su zaštićeni u skladu sa zakonima o međunarodnim aktima o autorskim i srodnim pravima.

U slučaju da želite da se Vaši podaci izuzmu sa Google ili Facebook oglašivačke mreže, molimo Vas da posetite vlastite korisničke profile na navedenim platformama i izmenite svoje podatke koji se odnose na oglašavanje, oglašivačke aktivnosti i deljenje vlastitih podataka.

Korišćenjem, posećivanjem i pregledanjem YUgologija portala (internet stranice) prihvatate i saglasni ste sa gore navednim.

Korisnički servis (reklamacije):

Za više informacija o našim uslugama, ako vam je potrebna pomoć ili imate reklamaciju na rad portala ili problem sa plaćanjem, ontaktirajte naš korisnički servis na info@yugologija.com , a mi ćemo se potruditi da vam pomognemo.

h3> Promene uslova korišćenja:

YUgologija zadržava pravo da u bilo kom trenutku može promeniti ili ukinuti bilo koji od uslova korišćenja, kao i cenu, ukoliko to smatra potrebnim. Medjutim, bilo kakve promene primenjivaće se ne ranije od 30 dana nakon obaveštenja o promeni.

Nastavak korišćenja portala (Internet stranice), nakon objavljivanja promenena podrazumeva da korisnik prihvata izmene.

YUgologija zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni ili ukine bilo koji deo poslovanja, uključujući sadržaj, vreme dostupnosti sadržaja, opremu potrebnu za pristup ili korišćenje stranice. YUgologija takodje zadržava pravo da u bilo kom trenutku može prestati da šalje bilo koji deo informacija ili bilo koju vrstu informacija.

Prihvatanje Uslova korišćenja

Korišćenjem Internet stranice YUgologija krajnji korisnici pristaju na uslove korišćenja. Pristankom na uslove korišćenja, krajnji korisnici potvrđuju da su pročitali i razumeli opšte uslove i pravila o zaštiti privatnosti. Kao korisnik YUgologija portala (internet stranice) pristajete da primate elektronsku komunikaciju od strane YUgologije povezanu sa Vašim nalogom. Elektronska pošta uključuje: slanje e-mailova na e-mail adresu koju ste upisali prilikom registracije, primanje obaveštenja o Vašem nalogu (npr. promene lozinke ili načina plaćanja, e-mail potvrde i druge informacije ), primanje „newslettera“ o novim opcijama i sadržajima YUgologije, posebnih ponuda, promotivnih obaveštenja i upitnike za korisnike koji su poslati e-mailom ili na druge načine. Sačuvajte kopiju elektronske komunikacije štampanjem primerka na papiru ili čuvanjem elektronskog primerka.